DŽANGALA – otroška cirkuška predstava
VABIMO VAS NA OTROŠKO CIRKUŠKO PREDSTAVO SKUPINE CIRCUS STAR – DŽANGALA.
 

Dekleta se bodo v pragozdu Džangale prelevila v pet zelo karakterno in vizuelno različnih živalskih likov.

Mali jaguarček, najhitrejši tekač v džungli, opico, najbolj razposajeno, veselo  in radovedno med prijatelji, pravo voditeljico. Sestrici papagajki, nežni,ljubeči in prijazni, ter kačo, sramežljivo in gibčno akrobatko.

Vsaka v sebi nosi čisto svojo zgodbo, zgodbo ki jih zbliža in  združi. Pet prijateljev je med sabo stkalo pravo prijateljstvo, katero temelji na podpori in medsebojni pomoči. 

Na drugi strani v betonski Džangali velemesta pa so živeli človeški mladiči in zdolgočasene  živali.

Otroci so se spreminjali v brez čustvene robotke, vodil jih je le razum. Svoj čas so preživljali v zaprtih prostorih, za računalnikom ali tablico, med sabo  niso imeli stikov, bili so zelo osamljeni. 

In potem se je zgodilo, tla so se močno  zatresla, zagorelo je, betonska džangala se je zrušila in prikazala se je priložnost za nov začetek.

 

Skozi 75min predstavo vas popeljemo v čarobno Džangalo

V predstavi nastopajo dekleta med 7 in 12 let, ki pa kljub njihovi rosni mladosti so že prave cirkuške artistke.

Verjamemo, da naša predstava vas ne bo pustila ravnodušne. Vanjo smo vključili veliko modernega plesa, pravih akrobacij na hamaki ( viseči vreči), ples na Lyri (viseči obroč), aerial cube ( viseči kocki ) in aerial loops ( trakovi ), med povezovalnimi točkami uprabljamo različne drobne cirkuške rekvizite kot so poji, hoola hop obroči, pahljače …..ostalo pa naj ostane presenečenje.

Vstopnice na voljo v Gledališču Koper. 

Povezava do vstopnic