PRAVILNIK

CIRKUS STAR – ŠOLSKO LETO 2023/24

1. Spodaj podpisani razumem, da vadbeni program Cirkus Star vključuje tako gibanje kot priložnost za sprostitev. In kot pri vsaki fizični aktivnosti, morebitnih poškodb, vključno resnejših, ne moremo povsem izključiti.

ZAVEDAM SE, DA OTROK VADI NA LASTNO ODGOVORNOST.

2. Soglašam, da se na vadbi programa Cirkus Star mojega otroka/varovanca fotografira ali snema. Strinjam se da so lahko fotografije objavljene na spletni strani, v časopisnih člankih, na plakatih, letakih in drugih medijih za namene promocije društva.

3. Ob včlanitvi v Cirkus Star, se otroka vnaprej vpiše v izbrano skupino, ki jo bo obiskoval/a šolsko leto 2023/24, oz. po dogovoru, strinjam se, da bom mesečno vadnino poravnal/a do 10. dne v mescu za naslednji mesec na TRR SI56 0400 1004 6234 069.

4. Strinjam se v kolikor se moj otrok vadbe ne bo več udeležil, bom o tem pisno obvestil/a Kinetic Studio najmanj 14 dni pred prenehanjem veljavnosti vplačane vadnine in na ta način sprostila mesto, v kolikor tega ne storim se zavedam, da se mi obračuna celotna vadnina po veljavnem ceniku.

5. Razumem tudi, da je spodbuden dotik, dotik med varovanjem in asistenco pri izvajanju likov, vadba v parih ali skupinska vadba, del vadbenega programa Cirkus Star.

6. Zavedam se, da v primeru zdravstvenih ali drugih omejitev mojega otroka, sem za varno izvajanje vadbe, dolžan/a o tem obvestiti inštruktorja oz. se posvetovati z zdravnikom.